
Master Origins El Salvador kafijai mēs izvēlējāmies arābikas pupiņas, kas audzētas ēnainu koku paēnī pie aktīvā Santa Anas vulkāna. Netālu no Gvatemalas robežas esošais Apanekas-Ilamatepekas kalnu masīvs ir ideāla vieta kafijas audzēšanai. Šī reģiona kafijas meistari ne tikai prot izmantot augstuma virs jūras līmeņa, auglīgas vulkāniskas augsnes, mērenā klimata un dažādu kafijas šķirņu priekšrocības, bet arī pielieto sarežģītas apstrādes metodes, kas piešķir šai kafijai bagātīgu garšu. Daļa šī maisījuma tiek apstrādāta, izmantojot ‘sarkano medus’ metodi – laikietilpīgu procesu, kura laikā uz žāvētajām pupiņām tiek atstāta daļa mīkstuma, piešķirot garšai daudzslāņainību un izteiktu ievārījuma saldumu.
Šo kafiju iesakām pagatavot, izmantojot Reverso metodi - pagatavojot uz 50 ml piena, kas jau ir pievienots tasītei, - lai izjustu maigās cepumu un iesala notis.
Skābuma pakāpe
Rūgtuma pakāpe
Grauzdējuma pakāpe
Garša

Saņemiet pasūtīto kafiju 3-4 darba dienu laikā uz jūsu norādīto adresi.
Izbaudiet dažādas Nespresso kluba dalībnieku priekšrocības tiešsaistē un Nespresso tirdzniecības vietās.
Vai nepieciešama palīdzība uzreiz? Mūsu kafijas speciālisti ir šeit, lai jums palīdzētu.
Pieprasiet izlietoto kapsulu savākšanu līdz piegādes brīdim vai atgrieziet tās Nespresso veikalos Spice.